تخصص ما پروراندن ایده های استارت آپی است

مزایا و معایب مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ ویزا با توجه به شرایط افراد می‌تواند مزایا و معایب متنوعی داشته باشد. در ادامه با این مزایا و معایب آشنا می‌شویم تا بتوانید با مقایسه این نقاط مثبت و منفی تصمیم بگیرید که آیا این ویزا برای شما مناسب است یا خیر.

مزایای استارت آپ ویزای کانادا

با ویزای استارتاپ کانادا فرصت پیدا می‌کنید که کسب‌وکار خود را در دومین کشور بزرگ جهان با زیر ساخت‌های اقتصادی ایده‌آل توسعه دهید. این ویزا امکان دریافت اقامت دائم و سپس شهروندی کانادا را برای شما فراهم می‌کند.

برخلاف برنامه‌های سرمایه‌گذاری و کارآفرینی در کانادا، در این روش نیازی ندارید که سرمایه شخصی خود را سرمایه‌گذاری کنید. علاوه بر این موضوع این امکان وجود دارد که که قبل از دریافت اقامت با ویزای کار به کانادا بروید و بیزینس خود را آغاز کنید.

برای دریافت این ویزا لازم نیست نمره زبان بالایی داشته باشید و آیلتس 5 کافی است. امکان همراهی اعضای خانواده در ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد. با ویزای استارتاپ کانادا می‌توانید در هر استانی از کانادا (به جز کبک) زندگی کنید. لازم به ذکر است که اقامت دائم شما حتی در صورت عدم موفقیت بیزینس استارتاپی از بین نمی‌رود.

معایب استارت آپ ویزای کانادا

اگرچه مشکلات ویزای استارتاپ کانادا از مزیت‌های آن بسیار کمتر است، ولی آشنایی با معایب آن کمک می‌کند که در این مسیر آگاهانه‌تر قدم بردارید. اولین نقطه منفی که متقاضیان جوان این برنامه را درگیر می‌کند، این است که این روش نیاز به اثبات تمکن مالی دارد.

از سوی دیگر برای بعضی از متقاضیان این برنامه (که بالای 50 سال هستند)، گرفتن آیلتس ۵ دشوار است. شاید برای این افراد روش‌های دیگری که به مدرک زبان نیاز ندارند مناسب‌تر باشد (مثل خرید بیزینس در کانادا، سرمایه گذاری در کبک یا برنامه کشاورزی ساسکاچوان).

لازم است بدانید که احتمال این که طرح‌های استارتاپی کانادا شکست بخورند وجود دارد؛ در حالی که در بیزینس‌های کارآفرینی کانادا معمولا این اتفاق نمی‌افتد. یکی دیگر از معایب ویزای استارتاپ مسیر چند مرحله‌ای است که باید تا رسیدن به اقامت دائم طی کنید. توجه کنید دریافت لتر آف ساپورت تنها یک مرحله در مسیر دریافت اقامت کانادا از طریق ویزای استارتاپ است.